Mottagare

Mottagare av donationer från julbasaren 2016

Acociacón CepriASOCIACIÓN CEPRI
www.asociacioncepri.org
Asociación CEPRI grundades 1980 och har som syfte är att ge vård och omsorg till personer med autismspektrumstörning (AST) och även andra tillstånd av autismliknande karaktär. Organisationen värnar om dessa individers värdighet och försvarar deras rättigheter i samhället. Stor insats görs för att öka livskvaliteten för dessa personer och deras familjer genom att ge nödvändig stöttning.

COTTOLENGO
www.cottolengopalegre.org
Hem som ger vård till kvinnor med mycket psykiska- och motoriska funktionshinder. De samlar in kläder, möbler och utrustning för att dela ut till behövande.

salvacionFRÄLSNINGSARMÉN
www.ejercitodesalvacion.es
Frälsningsarméns verksamhet riktar sig mot alkoholister, sjuka av alla slag, prostituerade, övergivna barn och ensamstående mödrar utan resurser. De bedriver viktigt nattarbete där de delar ut mat och kläder och ger sjukvård till behövande.

Fundación AcrescereFUNDACIÓN ACRESCERE
www.fundacionacrescere.org
Organisationens huvudsakliga ändamål är att värna om samt förbättra situationen för familjelösa barn, särskilt de med speciella behov; fysiska, psykiska eller beteendemässiga. I deras kampanj “Inget barn utan familj” främjas adoption och fosterhemsboende samtidigt som stöd ges till barnhem och institutioner i form av utbildning och volontärshjälp.
Ett nytt projekt som tagit form är att främja den sociala integrationen för de barn som uppnått myndighetsålder och lämnar institutionen.

Fundación ApascoviFUNDACIÓN APASCOVI
www.apascovifundacion.org

Fundación Apascovi utvecklar sitt banbrytande arbete inom specialiserad vård av personer med intellektuella funktionshinder i alla åldrar, kön och grad av funktionshinder. Efter år av arbete har stiftelsen centrum, tjänster och aktiviteter som täcker de olika skeden av livet för människor med funktionshinder från barndomen till vuxenlivet.

Fundación CadeteFUNDACIÓN CADETE
www.fundacioncadete.org
De hjälper barn med funktionshinder, samlar in pengar för att hjälpa familjer med tidig behandling för sina barn. De bidrar till den sociala integrationen av barn med funktionshinder för att försöka få dem att nå sin fulla potential.

foto_terapiaFUNDACIÓN HAY SALIDA
www.fundacionhaysalida.com
La Fundación Hay Salida (FHS) är en ideell organisation utan vinstsyfte som grundades med en önskan att hjälpa människor beroende av psykoaktiva ämnen (alkohol, kokain, cannabis, psykofarmaka) att återfå sina liv i familjen, i social- och arbetsmiljö.
Det grundläggande syftet är att ge behandling till de patienter som vill, med bristande ekonomiska resurser och / eller som är i riskzonen för social utslagning. Dessutom ingår stöd, behandling och övervakning av patienternas familjer: Behandling av medberoende. Mer information: Fundación Hay Salida (öppnas i ett nytt fönster).

La sal de la TierraLA SAL DE LA TIERRA
Hem och verkstad drivet av ex-narkomaner för folk i riskzonen som har problem med narkotika, alkohol, misshandlade kvinnor etc. De driver soppkök, hämtar möbler och andra inventarier och gör även leveranser och utför flyttningar.

Las hermanas de la CruzLAS HERMANAS DE LA CRUZ
www.hermanasdelacruz.org
I detta nunnekloster ägnar man sig hängivet åt att hjälpa de mest behövande. De bistår med mat och medicin samt besöker sjuka och behövande i deras hem och hjälper dem med alla typer av tjänster: matlagning, hushållsarbete, personlig hygien m.m.
Nunnorna lever och verkar enbart genom välgörenhet.

Parroquia de Cañada Real - Punto limpio de dignidadPARROQUIA DE CAÑADA REAL – PUNTO LIMPIO DE DIGNIDAD
Projektet fokuserar på integration och stöd för barn i denna stadsdel på marginalen. Dess främsta mål är att förvandla området till en värdig plats att leva på, och inte en “mänsklig soptipp” som nu. Den mest angelägna är att skydda barnen i denna fientliga miljö, och bedriva utbildning för att visa och ge dessa barn möjlighet till ett annat liv.

Proyecto GloriaPROYECTO GLORIA
www.proyectogloria.es
Målet är att skapa en privat icke-vinstdrivande organisation för att hjälpa de fattiga. Gloria har arbetat mer än ett decennium genom att hjälpa dussintals hemlösa genom två huvudsakliga metoder: Hon hjälper människor med aids och andra i socialt utslagna genom att ge dem en tillflyktsort och driver en loppmarkad med möbler och andra second handvaror. Hon försöker att ge de behövande social återanpassning och sysselsättning.

Inlägget finns också på: Spanska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.